En skön dag!!

Jag och Tessan hade en mysig dag i Danmark i lördags, Emma blev jätte glad över att se oss så hennes tårar började rinna. Då började ju mina oxå. Det var två riktigt bra matcher vi såg och dom vann en och spelade en oavgjord. Danskarna är duktiga men det e ju våra tjejer oxå =)
Emma kom hem i söndags och vi var och hämtade henne vi IH, det var ett gäng trötta tjejer  vi mötte. Men dom hade haft jätte skoj det enda som var negativt var maten och att dom fick vänta länge på bussarna som tog dom mellan hallarna.

I måndags var det åter till jobb efter påskledigt, kvällen var ganska lugn och gick rätt så långsamt.
Max e dålig igen, Kenneth var med honom hos doktorn på vårdcentralen som då tyckte att han hade en lunginflammation igen och skickade därför dom till barnakuten i Hbg med en remiss. Men doktorn där kunde inte höra nån inflammation och röntgade honom, där var ingen lunginflammation. Jag blir så trött på läkarna på VC.

Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå inna jag ska på jobb, nu kom Johan!..Då blir det en kopp kaffe.

På återseende..

Tessan
                 

Emma trött efter sista matchen



                

Heja G/W !!!

Nu har min älskade dotter åkt till Danmark och kommer inte hem förrän på söndag. Hur ska jag klara mig.
Hon var så nervös imorse, "har vi nu packat allt mamma". Sen går Morfar med henne till uppsamlingen och då tar det 10 minuter så ringer hon," mamma har du packat ner liggunderlag". Hon e så lik mig. Hehe. jag hoppas dom vinner nån match, det blir tufft motstånd, i Danmark e handbollen en stor sport.

Jag och syrran ska åka in på lördag och se två matcher, det ska bli riktigt kul. Dom spelar i Lyngby och tåget går endast till köpenhamn, men tur e att Fia och Miki har erbjudit sig att hämta oss i Köpenhamn. Det tar endast 15 minuter emellan Köpenhamn och Lyngby. Så Tack Fia och Miki.

Max har redan fått en lös tand, han e så stolt och väntar bara på att den ska trilla av så han kan få tio kronor av tandfen.

Imorgon ska vi grilla , då kommer Morfar och Tessan med familj. Det ser vi fram emot, det ska ju bli fint väder imorgon enligt mr Polman.

På återseende

Jag är Förbannat ARG!

Jag e så ARG så jävla ARG så jag har ont i magen och nära till gråt. Här lär man sina barn att inte svära och säga fula ord och var får dom lära sig det,,jo i skolan när man har en Elevassistent till vikarie. KUL, not.
Och Emma hade varit ganska otrevlig mot sin spansklärare dagen innan hon fick lära sig ett nytt ord på spanska av sin kära vikarie. Så dagen efter hade Emma forfarande varit otrevlig och inte sagt hej när hon kom in i klassrummet. Men istället ,några minuter senare, sagt Jag har lärt mig ett nytt ord,,"jaha vadå",,Ja "Laputa". Som då betyder Hora på spanska. Läraren hade fått nog och rinde då hem till mig.
Sen på eftermiddagen hade då Vikarien sagt det inför hela klassen att det handlar om intelligens, om hur man använder ordet och till vem.
Då frågar jag, Hur jävla intelligent var det och lära BARN detta ord. Nu har dom ännu ett språk  dom kan använda ordet Hora på..BRAVO..
Jag e så Jävla arg, så när jag var i skolan och pratade med honom idag så kunde jag inte få fram allt jag ville säga, för när jag blir så här arg måste jag behärska mig, annars hade tårarna sprutat och det var nära.
Varför ska det göra det så fort man blir förbannad,? Jag tycker inte om att vara arg, känslan e hemsk.

Nu till något roligare,
Jag var med Max på simskolan igår, så roligt att se han försöka simma. Första gången var det Syrran som var med honom och då sa han att han drunknade för han kom under vattnet. haha

Bad pojken!

RSS 2.0