Lösen!

Fick reda på att några av mina kollegor läser min blogg, TREVLIGT. =) Och jag ser även på statistiken att det är en del som är inne på min sida.
 
Jag vill att ni kommenterar så jag vet vem, lite tråkigt om jag ska behöva sätta ett lösen ;)

Måndag morgon

Ledighet går alldeles för fort, har precis skickat iväg Emma till skolan och min lille sjusovare max sover fortfarande.
Jag börjar 13.30 idag, men hade gärna varit ledig nån dag till.

Max mår bättre men blir lite anfådd när han springer och stojar. Han ska på simskola idag och Tessan ska med. Tack.

Nu närmar det sig för Emma att åka på handbollscup i Danmark. 4 hela dagar ska hon vara borta, usch.
Men hon ser fram emot det och klart att det e spännande att åka till Danmark, handbollen är ganska stor där och det lär ju bli helt annat motstånd än vad tjejerna är vana vid. Lärorikt om inget annat!

Inatt har Max haft växvärk, jag fick ligga och massera hans fötter ett tag och så fick han en panodil, sen har han sovit gott. Han har haft det rätt ofta nu och jag vet att det gör ont.

Hör att det e nån som rör på sig från sovrummet, får väl smyga dit och titta.
Vi ses


Nästa gång Barnmottagningen direkt!

Usch, jag tycker jag alltid e trött. Men nu har jag anledning att vara riktigt trött. Max har haft hög feber sedan i lördags. Och igår var Kenneth med honom hos doktorn. Då hade han ett CRP på 161 och lät konstig på lungorna, så dom skickade honom på en lungrtg.
Sen var det tillbaka till doktorn, men Kenneth körde dit själv för besked, och jag tog med Max hem. Kenneth ringer från VC och säger att han har lunginflammation och dom vågar inte behandla honom. Utan vi skulle åka direkt till Barnakuten i Hbg för dom trodde att han skulle bli inlagd.
Jag ringde Peppe som var snäll och körde oss dit. När vi kom dit var där många barn. Vi satt i 4 h 30 min innan vi fick träffa doktorn. Där säger han till oss att tyvärr har ni väntat i onödan för detta kunde dom ha behandlat i Landskrona. Jippi. fem timmar spenderade i ett rum fullt av sjuka, skrikande barn. Nu har han iallafall fått Kåvepenin och börjar må lite bättre.
Bråka med Emma kan han oavsett hur dålig han är.
Jag höll på att försova mig imorse, jag kom fem minuter försent och jag som brukar vara där 10 minuter innan. Så ganska trött e jag, skulle kunna sova i en vecka.
I morgon kommer min älskade Ronja och min syster också förstås. love u sis. Ska bli kul, var länge sedan vi sågs nu.

Hoppas jag får sova hela natten i natt, annars kommer jag vara en zombie på jobb imorgon,

Min febriga pojke


Emma Har lika kul med kameran alltid.


Snygga Maria får ju också vara med.

Trötter

Ja man kan ju tycka vad man vill om melodifestivalen, men jag tyckte låten var skit. Men det e ju möjligt att den slår. 

Idag e jag riktigt trött. Kom hem från jobb igår kväll, då säger Kenneth att Max nog håller på att bli sjuk, att han suttit och skakat. Vem kommer inte då upp ur sängen, ju lilla Max "hej". Helt rosig om kinderna och jätte varm. Tar då en temp som visade 39,6. Då blev det en supp panodil och sen gick han och jag och la oss. Kenneth tog täcke och kudde och lade sig i soffan. Så mycket sovande för min del blev det inte.
Vaknade innan klockan ringde, 4,45. Lika bra att gå upp, väckte Kenneth som gick in och lade sig i sängen. Då bredde jag mig en smörgås och drack ett glas mjölk och läste NST. Sen la jag mig på soffan och zappade. Och vaknade som tur var kl 6.00. Snabbt in och tvättade mig och iväg till jobb.
Så nu e jag ganska mör. Men nu tvättar jag, men jag slipper laga middag, Kenneth e och hämtar pizza..mmm gott.

Syrran och svågern var iväg och köpte panodil till Max. Tack för att ni alltid ställer upp så här på en söndag =)
Max skulle ha börjat på simskola imorgon, men det blir ju tyvärr inget med detta, så synd nu när han hållt sig frisk så länge.

Emma e som vanligt ute i IH och kolla handboll, men nu när jag inte har bloggat ett tag kan jag ju berätta att hon har hunnit med en släng av kräksjukan också, peppar peppar så har ingen annan i familjen fått det.
Kenneth ska jobba em denna vecka som kommer och jag tycker det e den värsta veckan. Vi ses knappt för oftast jobbar jag och då ses vi inte på morgonen och när han kommer hem så sover oftast jag. Kul, nope.

Nu e det bara fem månader tills vi ska till Mallorca,,längtar riktigt mycket nu.

Kram på er.

Som ett nytt rum

Nu har vardagsrummet varit färdigt nästan en vecka och jag tycker att det blev riktigt bra, var lite tveksam i början att det skulle bli alldeles för mörkt. Men det blev perfekt, min man e riktigt duktig.  Och färgen är BRUN. Gardinerna får vi vänta med att sätta upp kommer inte förrän om en vecka, jag vill ju få färdigt. Om fem veckor är det kökets tur att få en ny färg. Jag funderar på grått, köksluckorna är vita så det kan bli snyggt.

Jag har varit ledig i två dagar ganska skönt. Idag skulle jag hem till syrran kl 10, jag lämnade Max på dagis kl 8 och Emma gick till skolan. jag tog bussen hem igen och åt frukost. Sen var klockan 9, så jag la mig på soffan och tänkte att jag kunde ju vila i en halvtimme. Men ack inte vaknade 10.15 och syrran ringde på mobilen och undrade var jag var. Hehe, då hade pappa blivit orolig för jag inte hade dykt upp till syrran i tid.  Jaja men sov gott gjorde jag och det var nog behövligt.
Kenneth jobbar natt denna vecka och jag sover jätte dåligt, är ganska mörkrädd. Imorgon är det dags att lämna Max 6.30 på dagis, då måste jag väcka honom 5.40. Alldeles för tidigt, han är en riktigt sjusovare. Sen träffar vi Kenneth i dörren när vi ska gå till bussen.
Usch jag tvättar idag och när jag kom ner i tvättstugan var golvet alldeles skitigt och massor av ludd i torktumlaren, varför kan folk inte städa efter sig . Jag tycker det e så äckligt att behöva ta andras skit, och så e det inte kul alls att börja med att städa innan man börjar tvätta.
Nu ska jag ner och ta upp sista tvätten, skönt för denna gång.

Kära syster yster och så syns ju den bruna färgen på väggarna.



Emma och Max i full action,,leder oftast till att någon gråter eller surar.


Snygge Emma i ny våfflat hår, snart tonåring. ser ni finnen på hakan,,hehe puss Emma


RSS 2.0