Lite av varje!

Oj!,,Ja det var ett tag sedan jag bloggade, men tiden bara springer iväg. 

Ja vad har då hänt under tiden, hrm kommer knappt ihåg. =)
Jag har hunnit med lite magkatarr och medicinerat för detta, kanske mkt stress, jag vet inte känner mig inte särskilt stressad. Men på jobb har det varit tungt ett tag nu.

Det går framåt för Max på simningen, sist var syrran med honom, så det ska bli spännande att se honom på måndag när han och jag går. Max har tappat två av sina tänder nu, han e riktigt stolt.

Emma tränar för fullt för beachhandbollen. Dom ska göra vid planen imorgon, men då jobbar ju tyvärr vi. Typiskt vi jobbar alltid när det gäller att man ska hjälpa till. Nu slutar hon snart 6:an och har vuxit så fort. Men var ska hon gå i skolan?,,G:A har ju stängt och vi har inte fått nån information alls,,,mkt Dåligt. Men hon vill själv gå på Dammhagskolan med sina klasskompisar. Bättre hon får bestämma själv. Det e ju hon som ska trivas.

Jag har haft en fika med min kära vän Gunsan, alltid lika skoj att träffa henne. Fast vi inte träffas så ofta känns det ändå avslappnat och vi pratar på som vanligt.

Jag träffade Lena E som fått en liten Malte, så söt han är. Vet i tusan om jag orkat börja om från början. Tror jag blivit fär bekväm nu.

Nu ska jag snart jobba, Max står här och stampar för han vill ut och leka en timme innan vi ska cykla till dagis.

På återseende.









RSS 2.0