I´m Back

Tiden går alldeles för fort och det här med bloggandet har tyvärr legat nere.

Kan ju berätta att vi har flyttat till radhus och trivs som fisken i vattnet. Sonen går i "nollan" och har nära till skolan och dottra min går redan i sjuan. "hjälp jag börjar bli gammal.

Jag har börjat träna på Natilus, men det känns trögt, kommer inte riktigt igång. "ta dig nu i kragen Lotta".  På jobb går det bra, sitter varannan vecka som avd koordinator och trivs jätte bra med detta. Pysslar med schemat på jobb, då e man ju inte alltid omtyckt. Men va fan, man kan ju inte älska alla=)

Våren har kommit och det e så härligt, i helgen ska vi köpa nya utemöbler till trädäcket. Jag kommer bosätta mig i trädgården hela sommaren, ja förutom beachen då.

Till Karnevalshelgen åker Jag, Emma Håkan Tessan och söta Ronja till Åhus och bor på strandhotellet. Emma ska spela beachhandboll. Jag var där förra året med Lena och det var jätte trevligt och kanon väder.

Emma har utvecklats mycket som målvakt och det är roligt att se, matcher är mer spännande nu när dom börjar bli äldre, lite snabbare tempo. Det går bra för henne i skolan, men man måste hålla koll på vad hon har i läxa, hon slipper gärna undan. Och så heter det " jag går bara i sjuan och får inga betyg". Ibland känns det som jag blir gråhårig i förtid=)

Max har forsatt med simningen och tycker det är jätteroligt, synd att det bara är en dag i veckan.
Så har ju Superettan kommit igång, var i lördags och kolla Bois- Degerfors. =)
Längtar till nästa hemma match. Sen gick jag och Lena ut på kvällen. Tack Lena för en mkt trevlig kväll.

Tänkte att jag ska bjuda på lite foto och så hoppas jag att jag tar tag i bloggandet nu.







Emma o hennes bästa kompis Zanna


En ny "snorig" Boisare


Lekplatsen precis utanför



RSS 2.0