Dagarna går alldeles för fort!

Ska snart iväg och jobba, men först kommer Jenny och Harry och hälsar på. Dom har ju flyttat till Ekeby så det blir inte så ofta vi träffas.
Jag har varit ledig i fem dagar, skönt men just nu tycker jag att det gått alldeles för fort, jag hade gärna varit ledig några dagar till. På Fredag ska min älskade syster in och jobba, då ska vi jobba en kväll tillsammans det ser jag fram emot.

Emma började skolan idag efter en vecka ledig, det gick rätt hyfsat att få upp henne. Annars kan måndagar vara sega och hon vill dra sig i fem minuter till som blir 20 till sist. Emma är dunder förkyld och har ont i örat, men vi väntar och ringa doktorn, idag vill ju doktorerna att det ska läka ut själv. Dom har ju skrivit ut alldeles för mycket penicillin och bakterierna börjar bli resistenta.

Har fortfarande inte bestämt exakt vilken färg jag ska ha på väggarna, men jag beställde vita gardiner igår =)

Vågar jag? Javisst här kommer han


min underbara svåger,,,

Brunt eller?

Då har jag varit på seans och spått mig eller vägledning, inga spådomar. Det gick bra, lite besök fick jag allt. =) Jag hade en trevlig kväll med Laila och Lena.

Idag följde Emma med sina kompisar till Busfabriken, ett rätt roligt ställe i hbg. Max har varit på barnkalas hos Moa det var barn från dagis och han hade haft så kul. Medans han var där i två timmar passade jag på att gå hem till Tessan som brevid. Tänkte att jag kunde pussa på min söta Ronja, men ack inte. Hon sov nästan hela tiden jag var där, en kvart fick jag med henne och jag känner mig inte tillfredställd med detta =)
Ronja är dunder förkyld, men hon har ju ganska många tänder på G och då menar jag många, usch.

Inatt ska Emmis sova hos Tessan, så jag har knappt sett henne idag. Nu kommer snart Kenneth hem, sen har han bara tolv timmar kvar att jobba tills nästa frivecka. Då jobbar jag ju desto mer. Men vi kan väl umgås när barnen är stora ..hehe

I veckan ska Kenneth börja måla, det ska bli så skönt att få iordning i vardagsrummet. Det lutar åt en färg i brunt. 

Nästa vecka e det min elevs sista vecka, Samtidigt som det ska bli skönt att gå själv igen är det tråkigt för hon är jätte duktigt.

Nu kom gubben hem, får hålla honom sällskap...

Tessan idag, vågar inte lägga in på Håkan ;)

Sportlovsvecka

Nu är jag ledig i 5 dagar och jag ska bara njuta och umgås med barnen. Ikväll ska jag och Emma kolla på film. Max sover och Kenneth åker bort från Tv´n kl 21. =)

Imorgon ska jag passa Ronja en timme, Tessan ska till Doktorn med sina öron. Synd om Tessan men jag ska njuta i en timme, puss.
På Torsdag ska jag träffa mina arbetskamrater vi ska spå oss och ha en seans, det ska bli riktigt spännande. Ska bli kul att höra vad hon har att säga, vill veta lite om jobb och dylikt.

Just nu är jag trött på allt skit snack på jobb, ibland e det riktigt jobbigt. Vi jobbar i tre grupper s.k PNV (patient närmre vård) Ibland har man fullt upp på gruppen och har inget grepp om vad den andre gruppen har. Och hur ska man veta detta om folk inte berättar, och säger till om dom behöver hjälp. Men just nu e det lika jobbigt på alla grupperna och folk klagar och gnäller.
Vet att nån gått in till chefen och klagat på andra kolleger.
Vi jobbar olika och jag vet att nån gör mer och nån mindre, men till den största delen hoppas  jag att vi alla gör vårt bästa för patienterna.
Nog gnällt om detta.
Jag är bara trött har jobbat ganska intensivt dom sista tre veckorna.

Nu e kl snart 21 och dags för film, vi får se vad Emmis vill kolla på, hon har väl nån film hon sett 30 ggr. Puss Emma

På återseende

Mina favoriter

En helg att se fram emot!

Tvätt och en massa tvätt, hur trist e det inte att tvätta. Jag tror eller vet att Emma lägger ren tvätt i tvättkorgen, den e alltid överfull. Idag har jag jobbat med schema på jobb, det e rätt kul men jag blir rätt trött i huvudet.

I går passade jag underbara Ronja, Syrran mådde inte så bra och så var jag ju ledig. Det kunde ju inte bli bättre. När jag och Max var ute på eftermiddagen med Ronja för att hon skulle sova så säger Max att han har ont i benen. Sen frågar han vilken dag det är och jag svara " idag e det tisdag",,Så säger han " På tisdagar har jag ont i mina knän. Haha allt för att slippa gå. Det var riktigt kallt igår, jag och Max var stelfrusna efter en timme ute.

Tessan kom och spelade lite Wii med Emma, typiskt att syrran skulle slå mitt rekord i Rayman..jaja men jag kommer igen. Pappa kom och passade åter Max då Kenneth jobbade em och jag och Emma skulle på föräldramöte. Emma och klassen uppträdde med två sånger, jag tyckte dom gjorde "Vävar Lasse" jätte bra. Emma e duktigt på att sjunga, rätt stark röst.

Nu ser vi fram emot helgen då både jag och Kenneth e lediga tillsammans, då ska vi först passa Ronja från lördag till söndag och på söndag e det kalas hos Moa.
Så grattis på födelsedagen Moa 12/2

Min pussgurka


Söta tösen


Mums

Idag var jag och Max på 5 års kontroll, det gick bra,,det enda han hade problem med var att hoppa på ett ben.

Sen var vi nere på Audio Video och pratade med Teddy. Batteriet till videokameran var kasst så vi fick ett nytt. Så nu e det väl bara till att fortsätta filma, hoppas jag.
Jag har fått kela med min älskade Ronja idag, hon var ganska trött men så go. Hon är så glad för Max. Max och hon satt på golvet och lekte. Jag och Tessan smaskade på varsin macka jag köpt på trädgårdskonditoriet..mums

Kenneth mötte oss istan så vi fick handlat på city gross, tycker att man är där varje dag..=)
Imorgon e det jobb igen efter 3 lediga dagar. Och jag ska få en elev från komvux, det e rätt kul men man måste ju anstränga sig lite mer när man har elev.

Emma tränar och Kenneth och Max kollar Bolibompa. Jag tror Kenneth e lite förtjust i Nicke Nyfiken =) love u Kenneth.

Max 5 års kalas

RSS 2.0